Grote groepen vakantie

Grote groepen vakantie 18 personen in Drenthe bij vakantiehuisjes-drenthe.nl op een unieke locatie!

de Leeuwerik met Sauna

de Leeuwerik 18 pers. met sauna

 

 

Grote groepen vakantie Dwingeloo

Groepsaccommodatie de Leeuwerik is een fantastisch huis voor 18 personen. Het heeft veel extra’s, bijvoorbeeld een professionele sauna en staat bovendien op een unieke locatie. Direct aan het Nationaal Park het Dwingelderveld bij het bekende brinkdorp Dwingeloo. De Leeuwerik staat op een kleinschalig familiepark, waar een relaxte sfeer is. Je kunt hier nog van de stilte en rust genieten.

Ligging Groepsaccommodatie de Leeuwerik

Voor grote groepen vakantie is de Leeuwerik een uitstekende keuze. Het staat direct aan het Nationale Park ’t Dwingelderveld. Dit is een natuurgebied van 3500 ha. groot! Het  heeft een afwisselende natuur. Loop zo vanuit je verblijf het bos in. Er zijn loof en naaldbossen. Liefelijke vennetjes, oeroude Pingo’s, zandverstuivingen en enorme vergezichten over de grote stille heide. Door de afwisselende natuur is er ook een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Lhee is een authentiek Drents buurtschap. Zandpaden doorkruisen dit dorpje. Aan de brink staan riet gedekte boerderijen van honderden jaren oud. via de Es kom je in het bekende Brinkdorp Dwingeloo. (slechts 2 km.) In Dwingeloo zijn diverse restaurants, er is voor iedereen jong en oud voldoende keuze. Of pak een terrasje aan de Brink. Er zijn winkels, zelfs een fietsverhuur en in de zomer streekmarkten. Er zijn maar liefst 3 nationale parken in de omgeving. Deze natuurgebieden zijn in een straal van ca. een half uur rijden. De Nationale Parken in de omgeving zijn: NP het Drents-Friese Wold, NP de Weerribben en natuurlijk NP ’t Dwingelderveld. Maar ook Natuurgebied ’t Holtingerzand is de moeite waard om te bezoeken. Door de centrale ligging zijn er ook diverse pretparken, diverse activiteiten en cultuur in de omgeving. Kijk eens voor de  mogelijkheden op onze website.

Locatie Groepsaccommodatie de Leeuwerik

De Leeuwerik staat op een kleinschalig familiepark. De sfeer is er relaxed en het is er rustig. Loop of fiets of MTB-en zo de natuur in. ‘S nachts kun je de uil horen. ‘S morgens ontwaken van het gezang van de bosvogeltjes. Bij helder weer kun je ontelbare sterren bewonderen. Het Dwingelderveld is een van de donkerste plekjes van Nederland. Ontdek sterren en planeten, echt leuk om eens ’s nachts in het donker naar de sterren te kijken. Je raakt niet uitgekeken en misschien zie je wel een vallende ster. Wil je de omgeving te paard of pony verkennen dan kun je terecht bij de beheerder van het park. In overleg kun je een bos rit te paard maken. Of een pony leasen voor bv. 1 uurtje en kun je hiermee een wandeling maken door het bos. Je dochter of zoon zal dit vast een leuke ervaring vinden.

Groepsaccommodatie de Leeuwerik  voor grote groepen vakantie

 • 18 personen
 • 7 slaapkamers, waarvan 2 met wastafel op de kamer
 • 3 badkamers met regendouches en dubbele wastafels
 • 2 toiletten
 • gezellige living met curved TV en houtkachel
 • uitgebreide keuken met kookeiland (2 vaatwassers, 3 koelkasten, 5-pits gasfornuis, prof. filter koffiezetapparaat)
 • eetgedeelte met comfortabele fauteuils, voor gezellig (na)tafelen
 • bartafel
 • vloerverwarming
 • groot terras en tuin
 • parkeerterrein

Kortom voor een grote groepen vakantie is een verblijf in de Leeuwerik een vakantie of weekend om nooit te vergeten.

grote groepen vakantie