Drenthe en herfstvakantie

De herfst en dus in de herfstvakantie is het op zijn mooist in het bos. De stilte en de lichtinval tussen de bladeren door. De prachtige kleuren van de bomen. Eindeloos  wandelen door de bossen tijdens je herfstvakantie. Hoor je het knisperen van de bladeren onder je voeten. Dit klinkt als muziek in de oren. In de prachtige provincie Drenthe is dit mogelijk.

Het Dwingelderveld

Bezoek in de herfstvakantie Drenthe eens  het Nationaal park ’t Dwingelderveld, een groot natuurgebied van ca. 3200 ha. groot. Dit mooie unieke natuurgebied bestaat uit Heide, Bossen en vennen. Dit uitgestrekte stuk natuur is uniek in Nederland. Prachtige flora en fauna zult u er aantreffen. Er is veel aandacht besteed aan mooie wandelroutes. U komt door bossen en heide en zelfs langs pingo’s. Het Dwingelderveld is de unieke plek om uw herfstvakantie te vieren in  Drenthe. Ook een scala aan MTB-routes en heel veel fietsknooppunten. Maar misschien wilt u in de herfstvakantie eens een bosrit te paard maken. Er zijn ook mooie ruiterroutes. Ook voor de kleine ruiter is het mogelijk om met de pony een bosrit te maken tijdens de herfstvakantie.  In de herfstvakantie zijn er ook leuke activiteiten in het bos. In het bezoekerscentrum van ’t Dwingelderveld kunt u te kust en te keur in de herfstvakantie.

de Tureluur 8 personen

Vakantiehuisjes Drenthe

In de herfstvakantie verblijven in een vakantiehuisje Drenthe. Wat heerlijk, voor jong en oud. Onze vakantiehuisjes staan op een kleinschalig gemoedelijk vakantiepark in Lhee. Dit authentieke buurtgenootschap Lhee ligt ca 2 km. vanaf het brinkdorp Dwingeloo. De ligging van de vakantiewoningen is uniek. Direct aan de rand van het Nationaal Park ’t Dwingelderveld staan onze huizen. U kunt verblijven in ons familiehuis of groepsaccommodatie de Leeuwerik. Een fantastisch huis met sauna. Dit huis is tot 18 personen. Maar liever herfstvakantie vieren in een luxe vakantiewoning tot 8 personen. Luxe huizen met houtkachel, 2 badkamers met stortdouches, ligbad en stoomcabine. En verder alle comfort en volledig ingericht voor een succesvolle herfstvakantie.  Ook de authentieke noorse vakantiehuizen,  ook deze zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Dit alles met het Nationale Park in de achtertuin. U loopt zo tijdens de herfstvakantie het mooie bos in.

Waarom herfstvakantie in Drenthe

  • eindeloos wandelen door de bossen
  • Loof en naaldbossen voor de variatie
  • uitgestrekte heide
  • Luxe vakantiewoningen
  • unieke ligging
  • rust en ontspanning
  • mogelijkheid om paard te huren

Kom en geniet van uw herfstvakantie Drenthe!