MTB in Drenthe

Mtb in Drenthe, Fiets, Trap en Geniet

 

 

MTB in Drenthe

In Drenthe zijn prachtige MTB-routes. Vooral in het gebied van Dwingeloo, is een groot scala aan MTB routes. Je kunt er eindeloos mountainbiken. Onze vakantiehuisjes hebben deze prachtige routes in de achtertuin. Je stapt zo vanuit je luxe vakantiewoning de routes op. Maar ook wandelpaden en fietsknooppunten zijn in de achtertuin.

MTB-routes

Honderden kilometers MTB-routes en Fietsroutes via fietsknooppunten. De MTB-routes zijn ook naar andere gebieden en via verbindingsroutes kom je in andere nationaal parken. In het Nationaal Park het Dwingelderveld zijn veel routes. Heuvels, dalen, bossen, heide, zandpaden, brede en smalle paden. Je kunt het zo gek niet bedenken of je hebt ze in het Dwingelderveld. Misschien wil je wel een echte uitdaging aangaan. Dit kan, je kunt naar de Col du Vam fietsen en daar een echte klim proberen. Op de racefiets! Maar ook met de Mountainbike is een uitdagende route aangelegd, met vlonders en hobbels etc. Houd je van wandelen dan kun je ook de Col du Vam beklimmen. Er zijn speciale wandelroutes naar het Dak van Drenthe aangelegd.

 

groepsaccommodatie met sauna de Leeuwerik 18 personen

Vakantiehuisjes

Wij hebben luxe vakantiewoningen. Deze bungalows zijn tot 6/8 personen. Hier kun je heerlijk ontspannen bij de houtkachel. Of na je inspanning lekker een bad nemen in de luxe badkamer met ligbad. Maar ook in de stoomcabine. Wist je dat stomen erg gezond is voor je lichaam. Het drijft de afvalstoffen sneller uit je lichaam. Houdt je meer van een knus vakantiehuis? We hebben 2 noorse vakantiehuizen, van 4 tot 7 personen.  Zoals je weet zijn de Noorse vakantiehuizen goed gebouwd met duurzaam materiaal. Je merkt het aan de sfeer dat in zo’n houten huis heerst. Deze huizen hebben allen een eigen terras. Ze staan op een kleinschalig vakantiepark, hier zul je nog de stilte en ruimte ervaren van de mooie provincie Drenthe.

 

lekker crossen voor jong en oud

 

ERVAAR HET DWINGELGEVOEL!!!