NK Wielrennen 2020 overnachten

NK Wielrennen 2020 overnachten, voor u een vraag voor ons een weet. Voor royale vakantiebungalows met stoomcabine en wellness of Noorse vakantiehuisjes aan het Nationaal Park ’t Dwingelderveld kunt u bij ons terecht. Doe de warming-up vanaf uw vakantiehuis naar de Col-du-Vam.

NK Wielrennen 2020 overnachten

Warming Up Col-du-Vam

De ligging van onze vakantiehuisjes is ideaal. Wil je bijvoorbeeld ook eens de Col-du-Vam beklimmen? Stap dan op je fiets of Mountainbike en neem een van de mooie routes door bos en heide over het NP ’t Dwingelderveld. Dit is ongeveer 10 km. en je hebt de Warming up te pakken. Misschien ben je wel fan van de wielrenners en wil je het Nederlands Kampioenschap Wielrennen 2020 bijwonen. Dit kan natuurlijk ook vanuit een van onze huisjes. Het is dichtbij en je hebt geen problemen met parkeren. Immers je start vanuit je vakantiehuis je route naar de Col-du-Vam! Verken ook de mooie omgeving en de routes van dit NK Wielrennen 2020 spektakel tijdens je overnachting.

Overnachten Vakantiehuisjes NK Wielrennen 2020

Wellness vakantiebungalows met stoomcabine:  Tot 8 personen, 3 slaapkamers, 2 badkamers. 1 wellness badkamer met stoomcabine. Wist je dat stomen gezond is voor je lijf. Het heeft hetzelfde effect als een sauna. Door het transpireren gaan de afvalstoffen uit je lichaam, de bloedsomloop stimuleert dit ook. Je kunt de stoombaden ook afwisselen door in het ligbad weer af te koelen. 15 / 20 minuten stomen is al merkbaar voor huid en lichaam. De living is royaal ingedeeld en heeft een houtkachel. De keuken is van alle gemakken voorzien. Inpandig een ruimte voor uw fietsen. Het gehele huis heeft vloerverwarming. Een eigen terras, tuin en parkeerterrein. Deze huizen zijn ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Groepsaccommodatie met Sauna:  De Leeuwerik is een groepsaccommodatie voor 18 personen en heeft een professionele sauna. 7 slaapkamers en 2 badkamers. De living heeft een Curved TV en een houtkachel. De keuken is zo gemaakt dat er functioneel gekookt kan worden. Er is een kookeiland waar je met meerdere personen een maaltijd kunt bereiden. Dubbele koelkasten / dubbele vaatwassers / 5-pits gasfornuis / professionele koffiezetapparaat etc. Inpandig een stalling voor uw fietsen. Vloerverwarming op de begane grond. Het is gelijkvloers (drempelloos en royaal ingedeeld) en  daardoor ook toegankelijk voor mindervaliden. Een groot terras en rondom tuin met parkeerterrein.

Noorse vakantiehuisjes: Deze vakantiehuizen zijn voor 4 en 7 personen. De Kievit is voor 4 personen, 2 slaapkamers en 1 badkamer. Een gezellig knus vakantiehuisje. Het is van alle gemakken voorzien. Een eigen terras en tuin en parkeerterrein. De Buizerd is een 7-persoonsvakantiehuis, 3 slaapkamers en 1 badkamer. De keuken en living is comfortabel ingericht en ook in dit huis is alles wat u nodig heeft. Eigen tuin en terras en parkeerterrein.

actief genieten voor jong en oud!

Omgeving Vakantiehuisjes

De vakantiehuizen staan op een kleinschalig vakantiepark. De sfeer is er gemoedelijk en het is er rustig en stil. Je staat aan het Nationaal Park het Dwingelderveld. Dit is een natuurgebied van ca. 3500 ha. Dit gebied staat bekend om z’n grootste natte heide gebied van Europa. Er zijn Loof- en Naaldbossen, Vennetjes en Pingo’s. Een bijzondere flora en fauna zul je er aantreffen. Op 2 km. afstand ligt het bekende brinkdorp Dwingeloo. Hier zijn diverse restaurants en kun je een terrasje pakken aan de Brink. Winkels en er worden zomers elke week activiteiten georganiseerd. Lhee is een buurtgenootschap van Dwingeloo. Lhee is een authentiek Drents dorpje. Het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan. Rietgedekte boerderijen staan aan de Brink. De Es en het laagland. Zandpaden doorkruisen het dorpje. En het ligt aan het Nationaal Park ’t Dwingelderveld. Een prima plek om te overnachten tijdens bv. het NK Wielrennen in Drenthe.

Kortom een mooie plek om te overnachten tijdens het NK Wielrennen 2020!

Lhee