Vakantie Drenthe

Een Vakantie Drenthe is voor iedereen! voor jong en oud er is altijd iets te beleven. Ontdek de natuur of ga naar een pretpark het kan allemaal. Dus neem een vakantie naar Drenthe.

 

Vakantie in Drenthe

Verblijf in een van onze vakantiehuisjes. In het buurtgenootschap Lhee ca. 2 km. afstand van het brinkdorp Dwingeloo. U zult genieten van uw vakantie Drenthe.  De huizen en groepsaccommodatie staan op een klein vakantiepark Zonnetij.  U heeft alle ruimte en zult nog de stilte en rust ervaren van het mooie Drenthe. De ligging is uniek. nl. direct gelegen aan het Nationaal Park ’t Dwingelderveld.

 

vakantie drenthe

het dwingelgevoel…

 

 

Voor jong en oud Vakantie Drenthe

Een vakantie in Drenthe is voor jong en oud. Wat dacht u ervan om met uw gezin heerlijk in een vakantiehuisje op een kleinschalig Vakantiepark in Dwingeloo te verblijven. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Onze huisjes liggen direct tegen het Nationaal Park ’t Dwingelderveld aan. De kinderen hebben alle ruimte om buiten te spelen. Je kunt broodjes bakken of in het donker een spannende tocht maken over de heide en dan sterren en planeten kijken. Het Dwingelderveld is een van de donkerste plekjes van Nederland. Spot sterren en planeten. Wil je hier meer van weten dan is een bezoek aan Astron ook een leuke activiteit. Je kunt ook een pony leasen en deze lekker vertroetelen. Of misschien een bosrit maken. Mountainbiken-routes liggen in je achtertuin. Op onze site staan vele activiteiten voor jong en oud tijdens uw vakantie Drenthe.

Omgeving vakantie Drenthe

Geniet van de stilte en de prachtige natuur van het Dwingelderveld. Het Dwingelderveld is een groot heidegebied van ca. 3500 ha. Het bestaat uit heide, bossen en vennetjes. Enorm uitgestrekt. Vanuit je vakantiehuis kun je er heerlijk wandelen en fietsen. Drenthe is de fietsprovincie van Nederland, dat is bekend. Maar direct vanuit je vakantiehuis, de vele fietsroutes volgen is een luxe. Wandeltochten maken door de bossen en over de heide. Sta plots oog in oog met een ree. Ook voor kinderen is het heerlijk om in de natuur te spelen.

 

Vakantiehuisjes

U heeft keuze uit diverse huisjes voor uw Vakantie Drenthe. Luxe vakantiebungalows tot 8 personen. U heeft dan een wellness bungalow, royaal ingedeeld. Een keuken van alle gemakken voorzien. Drie slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer en-suite met badkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers en 1 grote badkamer met ligbad en een heuse professionele stoomcabine. Heerlijk relaxen na een wandeling of fietstocht bij de houtkachel.  De authentieke Noorse vakantiehuisjes zijn voor 7 personen of voor 4 personen. Alle huizen hebben een eigen terras en u kunt de auto bij het huis parkeren.

 

luxe vakantiehuis De Tureluur

Ligging vakantiehuisjes

De vakantiehuizen liggen direct aan het Nationaal Park ’t Dwingelderveld

Een groot natuurgebied van ca 3500 ha., dit natuurgebied bestaat uit Bossen, heide en vennen/pingo’s. U kunt hier eindeloos wandelen, fietsen, Mountainbiken en paardrijden. Een uniek stukje natuur in Drenthe. Lhee is een authentiek buurtgenootschap. Aan de brink staan nog rietgedekte boerderijen van honderden jaren oud. Zandpaden doorkruisen het dorp, het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan. Op 2 km. afstand ligt Dwingeloo, een brinkdorp waar diverse restaurants en winkels zijn. Ervaar de gemoedelijkheid tijdens uw vakantie in Drenthe.

Kom en geniet van uw Vakantie Drenthe