Weekendje Weg Drenthe

Weekendje Weg Drenthe, heerlijk met familie en vrienden een weekend weg in het mooi Drenthe. Je stapt vrijdag in de auto en komt in een luxe bungalow of groepsaccommodatie in Dwingeloo. Aan de rand van het Nationaal Park het Dwingelderveld. Het hele weekend ligt voor je met je vrienden of familie. Samen leuke dingen ondernemen en gezellig bij de houtkachel bijkletsen. Of met elkaar een maaltijd bereiden en samen opeten en gezellig natafelen. Zie je het al voor je….. dat is nu een weekendje weg in Drenthe.

 

Weekendje Weg Drenthe

luxe bungalow 8 pers. de Tureluur

 

Vakantiehuisjes met luxe

Een weekend in een van onze vakantiehuisjes die van alle gemakken zijn voorzien. Tot 8 personen kunnen in de luxe bungalows. Een vakantiehuis dat royaal is ingedeeld. Een keuken van alle gemakken voorzien en een living met houtkachel. Beneden is een grote slaapkamer met aansluitend een badkamer met 2 wastafels en een stortdouche. Ook voor mindervaliden is dit geschikt. U heeft alle ruimte. Op de bovenverdieping zijn 2 slaapkamers en een luxe badkamer met ligbad en een professionele stoomcabine, hier kun je met z’n 4 tegelijk gebruik van maken. Lekker ontspannen na een fikse wandeling door het bos of een fietstocht,  in de stoomcabine. Wat houdt u nog tegen om een weekendje naar Drenthe af te reizen?

 

groepsacc. de Leeuwerik met sauna 18 personen

 

Groepsaccommodatie met sauna

De groepsaccommodatie de Leeuwerik is heel geschikt om een weekendje weg Drenthe te ondernemen, deze is tot 18 personen en heeft 7 slaapkamers, 2 badkamers en een prachtige keuken met kookeiland. Heel geschikt om met z’n allen een maaltijd te bereiden. En natuurlijk met zijn allen natafelen.  In de living is een houtkachel, waar je rondom kunt zitten.

Ligging vakantiehuizen

De ligging is uniek, onze vakantiehuizen en groepsaccommodatie staan op een kleinschalig vakantiepark. U stapt vanuit uw woning zo het bos in. Het bos van het Nationaal Park ’t Dwingelderveld. In dit grote natuurgebied kunt u van de natuur genieten en misschien wilt u er activiteiten gaan doen. Wat dacht u om een fikse wandeling te maken, of een fietstocht te maken. Er is een wirwar van fietsroutes. Maar MTB-en is ook mogelijk. U kunt vanuit uw woning zo op de fiets stappen en diverse routes volgen.

Waarom Weekendje weg Drenthe

  • gezellig samen
  • ongedwongen sfeer
  • mooie natuurlijke omgeving
  • gastvrijheid in Drenthe
  • royale huizen
  • royale groepsaccommodatie
  • van alle gemakken voorzien
  • ook voor mindervaliden

Waarom wachten, Boek een Weekendje weg in Drenthe. Samen genieten

het dwingelgevoel…